юни 092022
 

Във връзка с кандидатстването на НУ “Любен Каравелов” гр.Съединение по Национална програма “Заедно в изкуствата и спорта” на МОН Ви информираме:

  1. В НУ “Любен Каравелов” гр.Съединение, ще бъдат сформирани две групи за занимания в сферата на изкуствата /български народни танци/ и две групи по спорт / футбол/.
  2. За ръководители на групите НУ “Любен Каравелов” гр.Съединение търси външни специалисти, работещи в посочените направления.
февр. 192022
 

Младите възрожденци от 4 клас при НУ „Любен Каравелов“ гр.Съединение с ръководител Светлозара Карабелова изработиха филм „Пазители на безмъртието“. Днес почитаме паметта на Апостола на свободата, чиято безрезервна отдаденост на делото, на което е посветил живота си – освобождението от османската гнет, го възвисява в съзнанието ни като свята и непостижима личност.  

дек. 312021
 

Изтича старата година . В усилената подготовка за празниците от време на време ни спохожда мисълта – каква беше тази година – добра ли, лоша ли? Донесе ли ни всичко, което си пожелахме, успяхме ли да свършим всичко планувано? Бяхме ли добри към другите, те бяха ли добри с нас? Как ще я караме през […]