май 052021
 
Клуб“ Екология“ с ръководител Милена Семерджиева се включиха в инициативата „Великден без отпадъци“ – създадоха красиви неща от отпадъци и показаха ,че магията на празника се крие в творчеството и в това сам да създадеш украса. Тази инициатива е част от проекта „Партньорство за красива и чиста България“, като координатор на инициативата в България е сдружение „БГ Бъди активен“.
#Безотпадъци@Място България и @БГБЪдиактивен

 

апр. 302021
 
Колективът и учениците при Начално училище „Любен Каравелов“ гр.Съединение Ви пожелават шарени и весели Великденски празници!
Нека пламъкът от хилядите свещи запалени във Великденската нощ, да освети и стопли душите и сърцата ни, и ни изпълва с надежда и добрина! Бъдете здрави !

 

апр. 142021
 
Прием

Уважаеми родители на бъдещите първокласници на НУ „Любен Каравелов“-гр.Съединение, Информираме Ви за процедурата и графика за провеждане на кампанията по прием в първи клас за новата учебна 2021/2022 година!   Наредба прием първи клас   Уважаеми родители, НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ  „ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ “, гр. СЪЕДИНЕНИЕ  ПРИЕМА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОСТЪПВАНЕ В ПЪРВИ КЛАС ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 […]

апр. 022021
 

  Кога празнуват детските книги? Международният ден на детските книги е точно днес – 2-ри април и той не е избран случайно… От 1967 г. насам, на рождения ден на Ханс Кристиан Андерсен, хората от цял свят празнуват Деня на детската книга, вдъхвайки любов към четенето и привличайки вниманието към детската литература.