окт. 122022
 

За учениците от НУ“Любен Каравелов“ гр.Съединение 12 октомври 2022 г. беше по-необичаен – наситен с емоции, игри и задъхани усмивки. И очаквания за нещо ново.
Своя принос към събитието дадоха представители на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив, World Wide Locos и на различни спортни формации на черно-белите – Динко Хоркаш, Бубакар Дион, Илко Пиргов, Христо Златински от ПФК „Локомотив Пловдив”, Димитър Палазов директор на детско-юношеската школа на „Локомотив Пловдив“.
След като получиха традиционните пожелания за успешна година, постоянство в преследване на целите и неспирен стремеж по пътя към житейските върхове, за учениците дойде и съществената част от събитието. В ръцете им се озоваха подаръчни пакети с учебни пособия, учебна програма във формата на купа, която да бъде заслужена награда за положения от децата труд и като непресъхващ извор на желание за постижения в училище и в живота.
По време на последвалия спортен празник децата усетиха тръпката да играят в компанията на футболистите от представителния отбор на Пловдивския любимец .
Празникът бе двоен – както за малки, така и за големи. Защото една усмивка не струва нищо, но дава много!
А краят на този по-различен учебен ден криеше в себе си най-голямата изненада – билети за следващия домакински мач на Локомотив Пловдив срещу Славия!