Галерия 2013/2014

 

Пролетен спортен празник 28.03.2014 год.

Eсенен спортен празник 31.10.2013 год.

Екскурзия на учениците от ПГ до град Пловдив

Екскурзия Велико Търново 2013 година

Първият учебен ден за новата 2013/2014 година

 Скъпи ученици, учители и родители,

Днес е 16 септември.

Най-вълнуващият ден за българското училище. Първият учебен ден е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките деца , големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца и внуци.

Днес навсякъде училищните дворове са изпълнени с радостни и щастливи ученици, учители и родители.

Нaй-вълнуващ е празникът за децата от подготвителните групи и първокласниците , които с вълнения и притеснения ще прекрачат прага на училището. На тях пожелавам незабравими дни, успешно обучение и вяра в учителите, с които ще бъдат заедно! Поставете добро начало на вашето обучение, за да се радвате на добри плодове в края му.

Скъпи ученици, лятото свърши, започват дълги дни, изпълнени с уроци,контролни. Приемете ги като условие за проява на вашата воля и упоритост, на жаждата ви за нови знания. И бъдете спокойни – до вас са вашите учители. Пазете традициите на нашето училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите преподаватели!

Ние сме готови да ви подкрепяме всеотдайно, давайки ви знанията и уменията, които ще ви подготвят за живота.Ще раздаваме и осъществяваме самите себе си, давайки ви не само своите знания, но и своята човечност, като не забравяме, че нашата първа задача е да образоваме и възпитаваме качествено децата на България, за да бъдат те равностойни и конкурентноспособни в  Европейския съюз. Задача на училището днес е да подготвя за живота личност, която умее да общува, да търси и открива сама нужните знания, да се справя с проблеми във  житейска ситуация.

Скъпи учители, на вас пожелавам неуморно да създавате и да пазите богатството на нашето училище – неговите възпитаници! Желая Ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се преборим заедно с трудностите и да получим заслуженото удовлетворение от добре свършената работа! Нека любовта на нашите ученици бъде най-ценният дар за труда ни!

На вас, родители, пожелавам да бъдете по-близо до децата си, за да ги подготвяте заедно с техните учители за предизвикателствата на живота.

Днес е вашият ден, скъпи учители и ученици!

На добър час!